top of page
  • benjaminboberg

Fordelene ved god mad, når der skal snakkes forretning.


Kombinationen af god mad, smukke omgivelser og et veltilrettelagt møde, er en fantastisk måde at gøre ethvert arrangement mere vellykket på. Ikke alene giver det deltagerne lækker mad, men det er også med til at skabe en afslappet atmosfære og tilskynder til fri udveksling af idéer.


Uanset om du er vært for en stor erhvervs konference, eller et møde for en lille gruppe, kan det være gavnligt at tilføje en lækker frokost eller middag, på mange måder.

For det første, kan det at tilbyde måltider til deltagerne, være med til at bryde lange møder op, og holde energiniveauet højt hele dagen. Dette kan hjælpe mødedeltagerne, med at fokusere på deres arbejde, og tilskynde til diskussion mellem aktiviteterne. Desuden kan det være meget tiltrækkende for potentielle deltagere, at have måltider inkluderet i prisen for konferencen - hvem ville ikke gerne deltage i et møde, hvor der serveres morgenmad, frokost og snacks?


En anden stor fordel ved at tilføje måltider er, at det skaber en behagelig atmosfære, der tilskynder til samarbejde. At have lækker mad til rådighed fungerer ofte som en isbryder, og tilskynder folk til at lære hinanden bedre at kende, mens de nyder deres måltid. Dette er med til at opbygge relationer mellem deltagerne, og fremmer teamwork, mens der diskuteres vigtige emner.


Mad spiller også en vigtig rolle i forbindelse med socialt samvær under konferencerne, og giver folk mulighed for at netværke uformelt over frokost eller drinks bagefter. Det hjælper deltagere til at føle sig mere trygge, og giver dem mulighed for at udveksle idéer mere frit, end ved formelle møder - hvilket fører til uventede indsigter, der potentielt kan føre til frugtbare samarbejder senere hen.


Endelig er det ud fra et organisatorisk synspunkt utrolig praktisk for både arrangører og deltagere at holde konferencer med måltider inkluderet; det eneste du skal gøre, er at sørge for, at dit valgte konference sted eller mødefaciliteter, leverer det hele på dagen for dit arrangement.

Fra opdækning af borde og servering af fade før frokosttid, til afrydning af tallerkner efter desserten - alt du skal gøre er at læne dig tilbage og slappe af, mens fagfolk tager sig af alle dine konference behov.


Alt i alt giver en kombination af måltider og konferencer, ikke kun fremragende mad til de delegerede, men gør det også muligt for arrangørerne at skabe en afslappet atmosfære, hvor deltagerne føler sig trygge nok til at udtrykke deres tanker uden frygt eller fordømmelse - hvilket i sidste ende fører til større engagement under arrangementerne.


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page